pauseplay
/
show/hide
Udskriv

Fra mig til dig

Da jeg blev ædru alkoholiker, var det ikke nok for mig. Jeg var nødt til at gøre nogle andre ting, end dem jeg havde gjort hidtil.

Efter i mange år at ha' løbet landevejene "tynde", har jeg nu kastet mig over cykling, som er blevet  min primære motions aktivitet.

Det er vigtigt for mig, at jeg regelmæssigt får dyrket motion og kommer ud i den skønne natur, som giver mig så meget mentalt og er rigtig god medition.

Jeg har i 2016 været med i styregruppen for Danmark Rundt 2016 www.danmarkrundt2016.dk, hvor jeg sammen med en gruppe har cyklet ca. 1.270 km rundt i Danmark i juni måned. Alt sammen til fordel for børn som er er ramt af cancer. Jeg fortsætter i 2017 med Danmark Rundt 2017. Det sker i august måned. Forinden venter igen en masse spændende arbejde med indsamling, tegning af sponsorater og event, bl.a. et cykelevent i HFTC Hillerød lørdag den 25. marts.

Forinden skal jeg sammen med en anden gruppe på ca. 30 entusiastiske mennesker cykle til Prag i juli måned. Denne tur bliver på ca. 1.000 km

Det kræver selvfølgelig også en masse træning på landevejen og når vejret ikke tillader det, ja så benytter jeg mig af gode spinnings muligheder i træningscentret HFTC.